Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със сходимостта на задните гуми..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със сходимостта на задните гуми..

Такаа проблема е следния.. Значи днес отивам да сменям амортисьорите заедно с пружините (взети от алфа 147 колата ми е 156). Смениха ми и външите стабилизиращи щанги, тези който са към задната броня. И след като зглобиха всичко задните гуми станаха доста отворени (повече от това да се регулират на стенд). Та мисълта ми е от кое се получи така дали амортисьорите са криви нещо или са различни или проблема е в щангите някой ако има мнение да сподели..
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 98г.
    Alfa Romeo 156 2.4 20V 04г.

колега външни стабилизиращи щанги тази кола няма, отзад има една стабилизираща щанга и две биелетки, незнам защо е отворила може да има разлика в частите вие сравнихте ли ги преди да ги смените, или нещо не е зглобено както трябва.

Comment

Първоначално публикувано от pironkov66 Покажи съобщение
      колега външни стабилизиращи щанги тази кола няма, отзад има една стабилизираща щанга и две биелетки, незнам защо е отворила може да има разлика в частите вие сравнихте ли ги преди да ги смените, или нещо не е зглобено както трябва.
      Колегата иска да каже,че е сменявал задните напречни щанги.И аз не знам дали са същите като на 147-цата.Било е добре да ги премерите дали са еднакви.
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

абе щангите са нови от магазина днеска ще сложа старите амортисьори да видя как ще е...
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 98г.
        Alfa Romeo 156 2.4 20V 04г.

Comment

Working...
        X